Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Trappecupen
Trappecupen 2017

Trappecupen består av følgende trappeløp:
  • 2.nov: Trappeløp på Haukeland Sykehus - 9.etg.
  • 9.nov: Trappeløpet Ørnen Opp på Scandic Hotel Ørnen - 13.etg. 
  • 16.nov: Trappeløp i Bergen Rådhus - 14.etg.  

Hvor lang tid du bruker opp trappene spiller ingen rolle, her er det om å gjøre å være med! Alle som deltar er med i trekningen av en rekke flotte premier levert av våre samarbeidspartnere!

For de som ønsker å gi alt og kjempe om topp 3 plasseringen blant damer og herrer, er det sammenlagttiden på alle løpene som gjelder.


2. nov: Trappeløpet på Haukeland Universitetsjukehus 
Cupens første løp er det tradisjonsrike trappeløpet på Haukeland Universitetssjukehus! Gjennom flere år har dette vært et megapopulært arrangement blant de ansatt ved Haukeland Universitetssjukehus, Helse Bergen, med over 600 deltakere hvert år! I fjor var første gang løpet var åpent for andre enn de ansatte gjennom Trappecupen, og vi gleder oss stort til å gjenta suksessen i år! Merk at dersom du ikke er ansatt i Helse Bergen er det kun mulig å delta på dette løpet gjennom Trappecupen.    

Deltakere i cupen starter fra kl. 16.00 til kl. 17.30 og alle får utlevert startnummer og tidtakingsbrikke ved start. NB! Husk å ta vare på startnummeret siden dette skal benyttes på hele cupen! Ønsker du å starte tidligere på dagen er dette også mulig, da mellom kl. 07 og 10 og etter kl 13.

9.nov: Trappeløpet Ørnen Opp på Scandic Hotel Ørnen
Ørnen Opp ble for første gang arrangert i 2015 til stor begeistring fra ivrige deltakere! I fjor ble løpet innlemmet i Trappecupen og 200 ivrige deltakere stilte til start! Vi gleder oss til enda en gang å ønske velkomment til dette kjekke løpet på byens høyeste hotel.

Tidtakingsbrikke hentes i lobbyen på Scandic Hotel Ørnen fra kl. 15.30 den 9.november. Husk å ta med deg startnummeret fra løpet på Haukeland, og om du ikke var med der kan du hente startnummeret sammen med tidtakingsbrikken. Det er fri start fra kl. 16.00 til 17.30.

Ved målgang tar man heisen ned i frokostrestauranten Aquila i 2.etg. hvor alle får servert forfriskninger og se bilder fra fjorårets løp!


16.nov: Trappeløpet i Bergen Rådhus
Cupen avsluttes med det veletablerte trappeløpet i rådhuset 16.november. Det er fri start fra kl. 16.00 til 17.40 og deretter starter vi de ti raskeste damene og herrene i cupen enkeltvis med ett minutts mellomrom.

VIKTIG: alle som skal delta må ankomme før kl 17.00, da stenger dørene til Rådhuset!

Med Erik Hanøy som speaker, deilig hjemmelaget lapskaus i rådhuskantinen og en storslått premieutdeling blir dette en fantastisk avslutning på cupen!


Hva koster det å bli med?
Deltar du på hele cupen koster det kr. 300,-


Slik melder du deg på
Ønsker du å melde deg på Trappecupen benytter du påmeldingsknappen øverst på siden. Husk å ta vare på startnummeret ditt siden dette skal benyttes gjennom hele cupen! Nytt kan kjøpes for kr. 100,-. 


Spørsmål?
 

Kontakt oss på tlf. 55 59 58 50 eller e-post hordaland@bedriftsidretten.no 


Velkommen til årets morsomste utfordring!

Trappecupen

Bedriftsidretten Hordaland, Haukeland Sykehus B.I.L., Bergen Kommune B.I.L. og Scandic Hotel Ørnen er stolte over å igjen invitere til Trappecup!

Trappecupen 2017 arrangeres i de tre første torsdagene i november og påmeldinen er nå klar: Trappecupen er åpen for alle som ønsker å delta! Utfordre venner, familie og kollegaer til å ta trappa og slå et slag for folkehelsa!

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO