Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Ti på Topp Bergen
BLI HEKTET PÅ NATUREN!

Naturopplevelser gir deg bedre helse, mer utholdenhet, færre plager, mindre stress og bedre mental helse. Uansett hvilke utfordringer du har i hverdagen, vil fysisk aktivitet bidra positivt. Likevel kan terskelen for å komme seg ut være høy, spesielt når hverdagen er på sitt mest hektiske. I slike perioder gir Ti på Topp deg motivasjonen du trenger for å komme igang. Det er trygt, enkelt og gøy! Og når du først har opplevd de mange fordelene ved å vandre i naturen, får du garantert lyst til å begi deg ut på flere av turene.

Noen trigges ved tanken på å konkurrere mot andre deltagere, mens andre synes det er spennende nok å utfordre seg selv. I Ti på Topp er det rom for alle. Du kan delta på et bedriftslag, på et venne- eller familielag, eller som individuell deltaker. Ti på Topp passer med andre ord like godt for deg som har lyst til å gå på tur med kollegaer, venner, barn eller naboen - og for deg som foretrekker å nyte naturens ro og stillhet alene.
På nettsiden http://bergen.tipåtopp.no/ kan du hele tiden følge med på hvor mange turer du har fullført, og hvor mange høydemeter som er tilbakelagt. Er du en av dem som har fullført flest turer i din region, venter kanskje en hyggelig premie?
Enten det er naturopplevelsen, konkurransen, det sosiale eller noe helt annet som frister deg mest, ønsker vi deg velkommen med i Ti på Topp!Alle kan delta, og sjekke inn på turmålet gjennom app'en Ti på Topp.
Prisen for å delta, og dermed kunne gå turene og sjekke inn så mange ganger som mulig i løpet av sesongen er kr. 200,- pr. person, og kr. 50,- for barn under 15 år.Slik melder du deg på:
Du kan melde deg direkte på nettsiden eller appen. Her vil du ikke trenge påmeldingskode. Registrerer deg som deltager og kjøp tilgang via nettbutikken. Du mottar en kvittering for kjøpet på e-post.

Du kan også legge til ett eller flere barn under 15 år i din profil. Dette gjelder de som ikke har mobiltelefon eller e-post adresse, men som man ønsker å ha med i konkurransen. Den som har tilgang på profilen registrerer turen på vegne av barnet, og det vil da bli registrert som to (eller flere ved flere barn) turer.


Slik kan din bedrift enkelt delta i Ti på Topp:
Bedrifter som ønsker å delta med flere ansatte i konkurransen kan ta kontakt med kretsen på hordaland@bedriftsidrett.no for et uforpliktende tilbud. Vi tilbyr gode rabattordninger for større bestillinger og bedriftene får sin egen påmeldingskode til de ansatte. Bedriften velger selv om de ønsker å dele opp i ett eller flere lag.

 

Ti på Topp Bergen

Ti på Topp Bergen er minst 10 fantastiske turmål spredt over hele Bergen og omegn! Startskuddet går 1 Mai.

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO