Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

Vår nye medarbeider Benedikte!

Vår veileder Linda Olsen Løland er i lykkelige omstendigheter og skal ha mammapermisjon fra og med 4.oktober. Si derfor hei til vår nye medarbeider Benedikte!

Benedikte er en positiv, engasjert og blid jente på 26 år som elsker å ha mange baller i luften! De sise 5 årene har hun giftet seg, fått tre barn og tatt en bachelorgrader innen «Ledelse- og organisasjonsfag». For tiden holder hun på med siste semesteret for å fullføre enda en bachelorgrad, denne gangen i «Sericeledelse og markedsføring». 

Fra og med 4.oktober overtar Benedikte Linda sine arbeidsoppgaver knyttet til Sykle til jobben, Bli Sprekere, Springkarusellen, Trappecupen, treningstider i gymsal og markedsføring. Hun skal jobbe 60 % frem til jul slik at hun får tatt de siste og avsluttende eksamene på studiet og fra nyttår av og frem til sommeren vil hun jobbe 100 %. Linda vil være tilbake på jobb fra og med 30.juli 2018. 

Benedikte gleder seg til å ta fatt på oppgavene som venter og vil gjerne at du tar kontakt dersom det er noe hun kan hjelpe deg med. Benedikte kan nåes på e-post benediktewik.kallekleiv@bedriftsidretten.no og mobil 95 85 35 78.

Slik beskriver Benedikte seg selv:

    «Jeg brenner for at flere skal få oppleve gleden og energien man får av å være fysisk aktiv. Den følelsen av å kjenne hva kroppen faktisk kan klare, den er fantastisk! Ved å tilrettelegge og med god veiledning så kan alle få det til.» 

 

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO