Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
  • / Løp 1 Trappecupen 2017

Løp 1 Trappecupen 2017

02.nov 2017 - 02.nov 2017

Velkommen til Trappecupen 2017!  

All informasjon og påmelding til Trappecupen finner du her: Trappecupen 2017
2. nov: Trappeløpet på Haukeland Universitetsjukehus 
Cupens første løp er det tradisjonsrike trappeløpet på Haukeland Universitetssjukehus! Gjennom flere år har dette vært et megapopulært arrangement blant de ansatt ved Haukeland Universitetssjukehus, Helse Bergen, med over 600 deltakere hvert år! I år er første gang løpet åpnes opp for andre enn de ansatte gjennom trappecupen, og vi gleder oss stort! Merk at dersom du ikke er ansatt i Helse Bergen er det kun mulig å delta på dette løpet gjennom trappecupen.    

Deltakere i cupen starter fra kl. 17.00 og alle får utlevert startnummer og tidtakingsbrikke ved start. NB! Husk å ta vare på startnummeret siden dette skal benyttes på hele cupen! Ønsker du å starte tidligere på dagen er dette også mulig, da mellom kl. 07 og 10 og fra kl 13.

Parkering er mulig i sjukehusets parkeringsanlegg mot betaling. Det er også gratis sykkelparkering like ved hovedinngangen.


NB! Jobber du ved Haukeland Universitetssjukehus, Helse Bergen, og kun ønsker å delta på trappeløpet på Haukeland må du kontakte Haukeland Sykehus BIL (HSI) direkte for påmelding til dette. 


Vekommen og lykke til!

Løp 1 Trappecupen 2017

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO